• Call Us: 0732 132 955
  office@aquaservcj.ro

Echipa noastra de specialisti sunt permanent instruiti si motivati sa ofere cu profesionalism servicii de calitate, dezvoltand solutii complecte care satisfac exigentele partenerilor nostri. A lua initiativa, a anticipa cererile si nevoile clientilor si a le satisface inainte ca acestia sa le solicite sunt actiuni care fac diferenta in ceea ce priveste calitatea serviciilor noastre. Cu o evolutie ascendenta si clienti atat in zona privata cat si de stat, ne dorim nu doar sa fim cel mai bun jucator din pietele unde suntem activi, vrem sa fim o companie de referinta in domeniu. Principiile noastre fundamentale sunt: grija permanenta fata de beneficiari si fata de calitate, satisfacerea cerintelor clientilor, profesionalism in realizarea prestatiilor, progres si inventivitate, flexibilitatea in alegerea solutiilor cele mai potrivite pentru beneficiari, protectia mediului si reducerea impactului negativ asupra acestuia. Prin domeniile de activitate pe care le desfasoara, compania noastra este un colaborator de incredere, prin realizarea calitativa a lucrarilor cu respectarea graficelor de executie asumate. Totodata, datorita dotarii de care dispune, putem realiza lucrari de complexitate ridicata, adoptand diverse variante de executie in functie de conditiile de lucru.

15 ani de experienta

De ce sa alegeti AQUA SERV:

 • PROFESIONISTI

  Structura noastra are la baza o echipa unita de ingineri cu experienta care pot aborda toate tipurile de lucrari, indiferent de complexitatea lor.

 • DE INCREDERE

  Suntem parteneri de incredere, care finalizeaza la timp si fara impedimente lucrarile contractate.

 • EXPERTI

  Avem experienta in toate domeniile ingineresti:retele apa si canalizare, drumuri si constructii civile sau industriale, avand la dispozitie cele mai inovative utilaje si metode de executie.

Awesome Image