• Call Us: 0732 132 955
    office@aquaservcj.ro

Realizarea operatiunilor de diagnoza imagistica a conductelor de canalizare folosind tehnica de inspectie CCTV (closed circuit television) pentru diametre de pana la 2000mm. In baza programelor de calcul si ai senzorilor de scanare se va determina:

  • Panta de montaj a conductei;
  • Deformatiile sectiunii;
  • Generare raport de inspectie cu imagini relevante;
  • Generare inregistrare video ;

Lungime proba 300 ml. 
Sistem complet de ultima generatie pentru servicii de diagnoza imagistica . Sistemul este format dintr-un tractor echipat cu roti de diferite marimi pentru diverse tipuri de conducte (PVC, PAFSIN, PEHD, beton, azbociment, etc.). Acestuia ii este atasat o camera care inregistreaza video sau surprinde cadre (poze) in orice moment al inregistrarii. Camera are o capacitate de rotire de 360° si de pivotare de 270°, astfel incat nu exista unghi mort in timpul inregistrarii

robot cctv

Tractorul camerei este conectat la calculatorul de proces prin intermediul unui cablu cu lungimea de 300m.

van cctv

In timpul inregistrarii, se va afisa in fiecare punct al conductei panta acesteia, precum si distanta parcursa de la inceperea inspectiei. Totodata, se poate determina sectiunea conductei in orice punct, astfel putandu-se verifica deformatiile acesteia.

La finalul inspectiei, se poate genera un raport privind panta de montaj al tronsonului verificat, precum si un raport de inspectie cu datele principale ale trononului, inclusiv cu poze relevante (defecte observate) din timpul inspectiei.

raport inclinatie cctv

Inregistrarea video va fi predata beneficiarului pe suport CD in format mpeg.